Manual:Integrat/Utile/Utilizatori si drepturi/Copiere setari: Diferență între versiuni

De la Manual
Sari la navigare Sari la căutare
Creat o pagină goală
 
ChatGPTManual (discuție | contribuții)
Detaliere categorii efective de copiere din parole_Setari.SCT: Favorite, Ferestre, Setari, Rapoarte, Initial, Drepturi
 
(Nu s-a afișat o versiune intermediară efectuată de același utilizator)
Linia 1: Linia 1:
Fereastra '''Copiere setari''' permite alegerea setarilor care vor fi copiate de la alti utilizatori catre utilizatorul pentru care a fost deschisa operatia.


==Utilizare==
# Verificati '''User''' si '''Nume'''. Acestea identifica destinatia si nu se editeaza in dialog.
# In lista '''Utilizator de la care copiez''', selectati sursa. Filtrul permite afisarea utilizatorilor '''toti''', '''locali''' sau '''din export'''.
# In '''Lista cu ce copiez''', efectuati dublu clic pe categoria dorita pentru a o adauga in '''Lista finala'''.
# Puteti selecta categorii de la utilizatori diferiti. Aceeasi categorie nu este adaugata de doua ori in lista finala.
# Bifati '''Inclusiv setarile de tip administrator''' numai daca doriti sa includeti si aceasta categorie de configurari.
# Verificati lista finala si apasati '''Salvare'''.
Categoriile pe care aplicatia le poate pregati pentru copiere sunt '''Favorite''', '''Ferestre''', '''Setari''', '''Rapoarte''', '''Initial''' si '''Drepturi'''. Lista concreta pentru fiecare utilizator sursa depinde de datele existente. '''Favorite''', '''Ferestre''', '''Setari''' si '''Rapoarte''' preiau configurari din zona de utilizare a aplicatiei; '''Initial''' se refera la setarile initiale, iar '''Drepturi''' la permisiunile de acces. Verificati cu atentie includerea drepturilor inainte de salvare.
Selectarea unei categorii pregateste copierea; aplicarea se face prin '''Salvare'''. '''Abandon''' permite renuntarea la dialog.
==Navigare==
* [[Manual:Integrat/Utile/Utilizatori si drepturi|Inapoi la Utilizatori si drepturi]]

Versiunea curentă din 26 octombrie 2026 17:33

Fereastra Copiere setari permite alegerea setarilor care vor fi copiate de la alti utilizatori catre utilizatorul pentru care a fost deschisa operatia.

Utilizare

  1. Verificati User si Nume. Acestea identifica destinatia si nu se editeaza in dialog.
  2. In lista Utilizator de la care copiez, selectati sursa. Filtrul permite afisarea utilizatorilor toti, locali sau din export.
  3. In Lista cu ce copiez, efectuati dublu clic pe categoria dorita pentru a o adauga in Lista finala.
  4. Puteti selecta categorii de la utilizatori diferiti. Aceeasi categorie nu este adaugata de doua ori in lista finala.
  5. Bifati Inclusiv setarile de tip administrator numai daca doriti sa includeti si aceasta categorie de configurari.
  6. Verificati lista finala si apasati Salvare.

Categoriile pe care aplicatia le poate pregati pentru copiere sunt Favorite, Ferestre, Setari, Rapoarte, Initial si Drepturi. Lista concreta pentru fiecare utilizator sursa depinde de datele existente. Favorite, Ferestre, Setari si Rapoarte preiau configurari din zona de utilizare a aplicatiei; Initial se refera la setarile initiale, iar Drepturi la permisiunile de acces. Verificati cu atentie includerea drepturilor inainte de salvare.

Selectarea unei categorii pregateste copierea; aplicarea se face prin Salvare. Abandon permite renuntarea la dialog.

Navigare