Manual:Integrat/Salarii/Actualizari/Angajati/Editare/Revisal

De la Manual
Jump to navigation Jump to search

Prin intermediul acestei ferestre se poate generara raportarea Revisal (Registrului General de evidenta a salariatilor).

Se completeaza perioada de consemnare pentru contracte si se apeleaza functia F7 Actualizare. Implicit, perioada se completeaza cu data de inceput si data de sfarsit a perioadei pentru care se face calculul salarial.

Rezultatul actualizare este afisat in tabelul din josul paginii.

Eventualele erori de completare a datelor angajatilor din tabel sunt prezentate in celula Erori. Celula Erori nu este afisata in cazul in care datele pentru toti angajatii sunt corecte.

Se poate bifa optiunea Afiseaza numai erorile.

Pentru corectarea eventualelor erorilor (adresa necompletata, cod COR incorect, etc) se apasa click de mouse intr-o celula a randului aferent angajatului care are erori de completare. Aceasta actiune are ca efect apelarea ferestrei Angajati, pozitionata chiar pe angajatul respectiv.

Dupa ce toate eventualele erori au fost corectate, se apasa butonul "Generare XML" . Rezultatul se salveaza in subdirectorul XML din directorul firmei, este encriptat si are extensie .RVS.

Se poate salva rezultatul si in format .XML prin intermediul butonulului "Salvare XML". Acest fisier poate fi trimis si ca atasament la un E-mail prin bifarea acestei optiuni. Daca apelati aplicatia "Revisal" si apasati butonul "Validare registru non-Revisal" selectati acest.


Observatii

Acest gen de registru NU face actualizarea informatiilor in aplicatia „Revisal".